Skip to content

You are in: Home / Organic Pasta / Caserecce

Caserecce

Organic Artisan Pasta

Size

500 g

Only Italian wheat

"Senatore Cappelli"

Our pasta is handmade, as it was in the past. We use the “Senatore Cappelli” ancient durum wheat that we cultivate in our farm in Molise.

Wire-Drawing

Bronze

The bronze wire-drawing, the low-pressure extrusion and the long drying time (more than 40 hours) preserve the high quality of the semolina.

Cooking Time

11 minutes

High-protein, easy to digest pasta that holds up to cooking optimally.

100%

Made in Italy

Wheat cultivation: ITALY

Milling: ITALY

Nutrition Facts

Average nutritional values per 100g
Energy
kcal 353/kJ 1476
Total Fat of wich:
Saturated Fat 0,22 g
Monounsaturated Fatty Acids 0,16 g
Polyunsaturated Fatty Acids 0,69 g
1,4 g
Total Carbohydrate of wich: Total Sugars 4,2 g
79,1 g
Protein
10,9 g
Dietary Fiber
2,7 g

Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal). Average nutritional values extracted from: Tables of food composition of the Italian Research Center for Food and Nutrition.

Sei in: Home / Pasta biologica / Caserecce

Caserecce

Pasta artigianale biologica

Formato pack

500 g

Grano Italiano

Senatore Cappelli

La nostra è una pasta artigianale fatta come una volta: utilizziamo il grano duro antico Senatore Cappelli che coltiviamo nella nostra azienda agricola in Molise.

Trafilatura

Bronzo

La trafilatura al bronzo, l’estrusione a bassa pressione e la lunga essiccazione, che va oltre le 40 ore, mantengono intatta l’alta qualità della semola.

Tempo di cottura

11 minuti

Pasta ad alto contenuto proteico, digeribile e dall’ottima tenuta in cottura.

100% Prodotto

in Italia

Coltivazione del grano: ITALIA
Pease di molitura: ITALIA

Informazioni nutrizionali

Valori nutrizionali medi per 100g
Energia
kcal 353/kJ 1476
Grassi di cui:
Acidi Grassi Saturi 0,22 g
Acidi Grassi Monoinsaturi 0,16 g
Acidi Grassi Polinsaturi 0,69 g
1,4 g
Carboidrati di cui:
Zuccheri 4,2 g
79,1 g
Proteine
10,9 g
Fibre alimentari
2,7 g

Assunzioni di riferimento di un adulto medio (8400 kJ/2000 kcal). Valori nutrizionali medi estratti da: Tabelle di composizione degli alimenti del Centro di Ricerca per gli Alimenti e la Nutrizione.